Personvern

Nr.1 Trafikkskole Stathelle - Kragerø AS avd. Stathelle

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for Nr.1 Tr.skole Stathelle-Kragerø AS avd. Stathelle.
TABS AS er databehandler for Nr.1 Tr.skole Stathelle-Kragerø AS avd. Stathelle.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Nr.1 Tr.skole Stathelle-Kragerø AS avd. Stathelle.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Nr.1 Tr.skole Stathelle-Kragerø AS avd. Stathelle.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte Nr.1 Tr.skole Stathelle-Kragerø AS avd. Stathelle som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kommende aktiviteter

Mopedkurs (AM146)

26. aug / Stathelle / 8.000 kr

Tiltak ved trafikkulykke (TG)

28. aug / Stathelle / 800 kr

Grunnkurs (A)

10. sept / Stathelle / 1.600 kr

Sikkerhetskontroll bil (B)

24. sept / Stathelle / 850 kr

Ta kontakt

Adresse

Krabberødveien 6

3960 Stathelle

355 55 151

post@nr1-trafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo